RO EN
| Productie cartografica prin stereorestitutie | Cursuri fotogrametrie
Productie cartografica prin stereorestitutie

Departamentul de Fotogrametrie Digitala dispune de toate dotarile necesare pentru procesarea blocurilor de imagini aeriene in vederea obtinerii de harti vectoriale prin stereorestitutie.
 

Specialistii nostrii lucreaza pe statii ultraperformante, pe care realizeaza toate operatiile pentru orientarea imaginilor fotogrammetrice in vederea vizualizarii lor stereoscopice. Utilizam in acest proces suita de prelucrare fotogrammetrica Delta 32 de la “Scientific Production Enterprise "GeoSystem"”. Gradul inalt de performanta al acestui software este garantat de provenienta sa dintr-un mediu universitar de traditie.
 

Echipa noastra de specialisti este formata din oameni cu un inalt grad de pregatire si experienta in operarea si interpretarea imaginilor.
 

Prin restitutie stereoscopica se realizeaza harti altimetrice si planimetrice de inalta calitate, ortofoto si modele digitale de elevatie (DEM).
 

Atat companii din tara cat si din strainatate apreciaza calitatea si acuratetea proiectelor de fotogrammetrie digitala pentru care am colaborat si colaboram in continuare. In portofoliul nostru sunt astfel lucrari de la scara 1:10000 si pana la scara 1:500.